Yhteystiedot

Käytösklinikka
Onnellinen Koira
Kai Pelkonen
Harjukatu 4
00500 HELSINKI

kai.pelkonen(at)onnellinenkoira.fi

Ajanvaraus on maksuton, soittoaika päivittäin klo 10-20, puh. +358 500 654 343

Puhelinneuvonnan hinta varattuna aikana:

ma-pe 2,00 EUR/min (sis. ALV 24%)

la-su 3,00 EUR/min
(sis. ALV 24%)

No Show-veloitus 50%: Jos varattua neuvonta-käyntiä ei peruuteta viimeistään 24 tuntia aikaisemmin joudumme laskuttamaan 50 % käytösneuvonnan hinnasta eli 62 EUR sis. ALV 24%.


Käytösneuvontaa myös englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Dog and cat behaviour consulting also in English.

Beteenderådgivning för hundar och katter också på svenska.

Verhaltensberatung für Hunde und Katzen auch auf Deutsch.

Yksinolo-ongelmat, eroahdistus

Yksinjäämisen tuottama eroahdistus on monelle koiralle voimakas hyvinvointiongelma. Koira voi yrittää purkaa ahdistustaan aktiivisesti, haukkumalla ja ulvomalla, särkemällä kodin irtaimistoa, seiniä ja ovenpieliä.

Koira voi myös pelätä tilannetta niin voimakkaasti, että menettää kyvyn hallita ulostamistaan ja virtsaamistaan ja tekee tarpeensa sisälle. Jotkut koirat yrittävät estää omistajan lähtemistä jopa puremalla.

Eroahdistuksen lievittäminen ja poistaminen on prosessi, jossa koira vaiheittain opetetaan hyväksymään omistajan poistuminen ja ymmärtämään, että omistaja tulee kyllä "kohta" takaisin. Prosessin tukena käytetään usein eläinlääkärin määräämänä mielialalääkkeitä ja feromoneja

Palautteita asiakkailta:

Whippetnarttu 5 v. eroahdistus. Palaute 2 viikkoa käynnin jälkeen: 
 
Hei Kai, Kylläpä sujuu hyvin. Mitään ei ole enää koiruus tuhonnut sisällä. Otti uuden petinsäkin hienosti vastaan eikä oikeastaan edes liiku siitä muutoin kuin leikkiessä ja ulkoilun alkaessa. Liitteenä myös kuva hänen korkeutensa pedistä ja maukkaasta hirvennahkaluustaan xD

Mäyräkoiranarttu V 6 v. palaute 3 viikkoa käynnin jälkeen: 

V:n koulutus on mielestäni lähtenyt käyntiin hyvin. Koira on ollut selvästi rauhallisempi. Poislähtiessämme V jää eteiseen katsomaan perään, mutta pissailuja ei ole ollut ja olemmekin nyt viimeisen viikon ajan jättäneet olohuoneen maton paikoilleen eikä vahinkoja ole sattunut. Ihanaa!!! Jatkamme edelleen näillä ohjeilla.

Mäyräkoirauros L 4 v., palaute 6 viikon jälkeen:

L on ollut alusta asti eroahdistunut. Se tuli meille 1,5-vuotiaana omistajanvaihtajana. Halusimme vielä kiittää sinua hyvistä neuvoista L:n eroahdistusongelman kanssa. Olemme edistyneet mukavasti ja ensimmäistä kertaa oli sellainen tunne, että ongelma on voitettavissa. L oli harjoituksissa iloinen ja rentoutunut. Joten tuhannet kiitokset sinulle, ja hyvää jatkoa koirakamujen parissa! 


google9844ffcf459bac5a.html