Yhteystiedot

Käytösklinikka
Onnellinen Koira
Kai Pelkonen
Harjukatu 4
00500 HELSINKI

kai.pelkonen(at)onnellinenkoira.fi

Ajanvaraus on maksuton, soittoaika päivittäin klo 10-20, puh. +358 500 654 343

Puhelinneuvonnan hinta varattuna aikana:

ma-pe 2,00 EUR/min (sis. ALV 24%)

la-su 3,00 EUR/min
(sis. ALV 24%)

No Show-veloitus 50%: Jos varattua neuvonta-käyntiä ei peruuteta viimeistään 24 tuntia aikaisemmin joudumme laskuttamaan 50 % käytösneuvonnan hinnasta eli 62 EUR sis. ALV 24%.


Käytösneuvontaa myös englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Dog and cat behaviour consulting also in English.

Beteenderådgivning för hundar och katter också på svenska.

Verhaltensberatung für Hunde und Katzen auch auf Deutsch.

Pennun koulutus

Koiranpennun elämä on parhaimmillaan kuin onnellisen pikkulapsen elämää: rakastavassa ilmapiirissä leikkiä, toimintaa ja normaalielämään kuuluvien toimintasääntöjen oppimista.

Pennun päivätoimintoihin tulee kuulua lepoa, leikkiä, läheisyyttä ja perustarpeiden (= ruoka, juoma, oma petipaikka) tyydyttymistä ja uusien asioiden oppimista, kaikkea kunkin kehitysvaiheen mukaan. Pennulla tulisi olla mahdollisuus tutustua kaikkiin sen elämään kuuluviin asioihin niin, että omistaja huolehtii sen turvallisuudesta ja ohjaamisesta. Tähän kuuluu myös rajojen asettaminen.

Jotta koirassa syntyy luottamus omistajaansa kohtaan ja se voi noudattaa empimättä tämän ohjeita, omistajan pitää pysyä päättäväisenä, tyynenä ja rauhallisena antaessaan koiralle ohjeita ja "komentoja". Omistajan suuttuminen tai hermostuminen aiheuttaa koirassa epävarmuutta ja pelkoa.

Epäjohdonmukaiset ja vaihtelevat säännöt murentavat koiran luottamusta omistajaansa ja itseensä sekä tuottavat ennakoimatonta käytöstä erityisesti äkkitilanteissa.

Vastaanotolla neuvon yksityiskohtaisesti pennun eri elämänvaiheissa tarvittavat toimintatavat, joilla pentu saadaan luottamaan omistajaansa, toimimaan rauhallisesti erilaisissa tilanteissa ja oppimaan omistajan elämässä noudatettavat vakiosäännöt.

Kylmäharjoittelua

Caro (3 kk) seisoo mustarastasta

Caro säestää Fridaa


google9844ffcf459bac5a.html